Fisioteràpia i Ioga

Caminades saludables

( Grups de màxim 10p. / mínim 5p. -

Preu per persona 5€ )

Aprofitar l'entorn per tal de realitzar treballar càrdio-respiratori, per tal de millorar algunes condicions de salut, com pot ser els processos de recuperació post COVID, on ha pogut veure's alterat el sistema respiratori i en alguns casos també el sistema cardíac, obtenint millores progressives en el control de la fatiga.

Sortides amb bicicleta

(Grups de màxim 8 p. / mínim 5p. -

Preu per persona 10€ )

Seguint les diverses rutes de les que disposa el municipi d'Alcoletge i amb la possibilitat d'anar per camins poc transitats fins als pobles veïns, així com oferir sortides amb bicicletes adaptades a les diferents necessitats de les persones que es vulguin afegir a aquesta activitat.

Grups d'esquena / espatlla

( Grups de màxim 10p. / mínim 5p. -

Preu per persona 8€ )

Servint-nos de les instal·lacions de les que disposa l'associació, tant a l'interior com a l'exterior, organitzarem grups reduïts per tal de treballar problemes comuns de la població com poden ser els dolors lumbars i els dolors d'espatlla, que són dos dels problemes que més pateix la població.

Ioga

(Grups de màxim 20p. / mínim 10p. - Preu per persona 8€) (Matinals de cap de setmana 20€)

La pràctica del ioga es un excel·lent exercici per tal de millorar l'elasticitat dels teixits, oferint una gran quantitat d'estiraments, permetent millorar el balanç articular així com una millora en el balanç muscular. Es pot adaptar segons el grup, fent èmfasi a les necessitats concretes d'aquest.

Marxa Nòrdica

(Grups de màxim 10p. / mínim 5p. -

Preu per persona 8€ )

Per persones amb alguna patologia a les extremitats inferiors o per treballar d'una manera més global, realitzarem grups de marxa nòrdica (caminar amb pals) per l'entorn d'Alcoletge aprofitant les rutes que ja tenen marcades al municipi, adaptant-les a les demandes dels diferents grups que puguem fer.