"viu el que fas, interactua"

Us proposem l'experiència de cercar el vostre Benestar interactuant amb la Natura, la Terra i els Animals, així com amb l'Oci, la Cultura, la Gastronomia i el Lleure a l'Espai Granja d'Alcoletge


"Atenent a la responsabilitat demanada per l'Administració, les activitats que estàvem duent a terme quedem suspeses fins a noves indicacions"

Medi ambient i Sostenibilitat

Viure una experiència vivencial en els Espais Naturals del nostre entorn, tenir cura d'aquests Espais i apropar-los a la societat tenint en compte el Medi Ambient i la Sostenibilitat, com a eixos per a una educació pel desenvolupament posant en valor el patrimoni natural i cultural.

Llegir més →

Intervencions Assistides amb Animals

Els cavalls, gossos i animals de granja de l'Espai, ens ajudaran a compartir emocions, somriures i capacitats, interactuant activament en les activitats proposades, provocant una explosió multisensorial.

Llegir més →

Formació i Recerca

La proposta formativa que es presenta va des de tallers relacionats amb el Medi Ambient i la Sostenibilitat, les Intervencions Assistides amb Animals i l'Horticultura. Col·laborem amb diferents entitats en la realització d'Estudis de recerca científica en l'àmbit social, de la salut, l'educació i el Medi ambient.

Agenda Formació →

Recerca → 

Horticultura i Jardineria

Sentir la terra gaudint de l'hort i els seus productes en format apadrinament, amb la satisfacció de tastar, olorar i gaudir el que fem. Viure l'Horta Animada des de la preparació de la terra al creixement i l'arribada a la taula. Experiència per a compartir moments de sol, pluja o vent amb la natura, d'estar atent al clima i de fer una gestió Sostenible de l'Espai.

Llegir més →

Activitats Eqüestres

Activitats realitzades en col·laboració amb l'Hípica Alcoletge Lleida, ubicada a la població d'Alcoletge, dissenyada amb l'ànima i presentada amb el cor a la societat, tot just fa un any. La diversitat de persones que han gaudit del seu clima, estan fent d'aquest entorn, un Espai casolà on compartir moments amb els seus cavalls.

Descobreix-la →

Oci, Cultura i Lleure

El camp de la salut i el benestar de la persona és molt ampli. En col·laboració amb l'Espai Granja i altres entitats de Ponent, oferim moments per a gaudir de l'oci saludable, de la cultura i la gastronomia de proximitat, així com del lleure amb un ampli ventall de possibilitats a participar.

Llegir més →


Properes experiències

Per a més informació truqueu al 671830542