Intervencions assistides amb animals (IAA)

Les IAA són intervencions que incorporen animals, sent part integral d'un programa i resultant un element motivador i facilitador per a assolir uns objectius marcats prèviament. El benefici de la interacció amb els animals s'incorpora en l'àmbit de lo social, de la salut i l'educació a la cerca del benestar de la població. 

Intervencions assistides amb cavalls

En col·laboració amb l'Hípica Alcoletge Lleida a l'Espai Granja, el cavalls de teràpia participen en les Intervencions. Són cavalls que viuen en el que s'anomena un "Paddock Paradise" en el que reben els estímuls de l'entorn, el qual els hi facilita una gran mobilitat diària.

Les intervencions presenten diferents formats, treballant peu a terra i pujats al cavall. Són una font de capacitats, emocions i comunicació.

Intervencions assistides amb gossos

En col·laboració amb l'Associació Ilerkan, els gossos de teràpia realitzen les Intervencions que es duen a terme en l'Espai Granja d'Alcoletge.

Catalitzadors d'espontaneïtats i facilitadors de l'atenció i concentració, són una activitat complementària en l'àmbit social, de la salut i l'educació, treballant la persona en la seva globalitat i atenent a les seves necessitats i capacitats.

Intervencions assistides amb animals de granja

Els animals de granja que l'Associació Terranimal presentarà en l'Espai Granja d'Alcoletge estaran formats per cargols i conills. Animals que amb una intervenció directe o indirecte, seran partícips d'activitats d'interacció multisensorial, d'organització i seqüenciació en la cura dels mateixos, atenent al seu entorn, alimentació, hidratació i socialització. Són animals amb característiques ben diferents.

Per a més informació truqueu al 671830542