L'horta animada

L'Associació Terranimal ha creat un Espai Saludable on interactuar amb la terra i la natura amb activitat hortofructícola i de jardineria en format apadrinament i de forma col·laborativa, on conèixer l'entorn mediambiental partint del valor afegit d'una interacció Humà-Animal.

Hortofructícola

Apadrinar i gaudir d'un hort vivencial, uns fruiters vivencials o els productes resultants d'ells, incorporant més verdures i fruites a la dieta dels participants directes (qui apadrina i viu l'experiència de l'hort i fruiters i consumeix els seus productes) i indirectes (qui apadrina i només consumeix els productes de l'hort i fruiters). Un gaudi extensible a la població col·laborant amb els diferents agents socials de la zona d'El Segrià, El Pla d'Urgell i La Noguera.

Jardineria

L'Espai Granja i la zona dels horts vivencials, presenten espais on la presència de flors i plantes regalen als visitants colors i olors, fent la seva estança en l'Espai més saludable. El benefici de les plantes i flors es fa extensible a la resta de la població, ja que l'apadrinament d'aquests espais és el format per a que, d'una forma col·laborativa, es dugui a terme tot el procés, des de llaurar i sembrar, fins a gaudir-les a casa.

Plantes Aromàtiques

La presència de Plantes Aromàtiques permet viure l'Espai des d'un punt de vista sensorial, on a més dels colors, textures i formes es puqui potenciar la sensibilitat envers l'olfacte i el gust, que acompanyats per tallers específics d'utilització d'aquestes plantes en la preparació culinària amb posterior degustació, facilita que els plats casolans s'omplin de vida aportada per aquestes plantes.

Per a més informació truqueu al 671830542