Equitació terapèutica

Terranimal: Equitació Terapèutica en un Entorn Natural Enriquidor

A Terranimal, et convidem a explorar els beneficis transformadors de l'Equitació Terapèutica enmig de la nostra bellesa natural. Oferim una oportunitat única per experimentar sessions d'equitació terapèutica en un entorn tranquil i acollidor, amb la companyia dels nostres amables cavalls com a co-terapeutes.

L'Equitació Terapèutica a Terranimal no només proporciona beneficis físics, sinó també emocionals i psicològics. Les sessions estan dissenyades per adaptar-se a les necessitats individuals, ja sigui que estiguis abordant qüestions motrius, emocionals o cognitives. La relació entre els participants i els cavalls pot ser un mitjà poderós per millorar la confiança, l'autoestima i la coordinació.

Ja sigui que estiguis gestionant una discapacitat, ansietat o altres desafiaments, l'entorn relaxant de Terranimal i la interacció amb els cavalls ofereixen una oportunitat única per avançar en el teu procés terapèutic. El moviment natural del cavall pot millorar la força muscular, l'equilibri i la flexibilitat, contribuint al benestar general dels participants.

A Terranimal, no només posem a la teva disposició una infraestructura adaptada per a l'equitació terapèutica, sinó també un equip de professionals dedicats a assegurar-te una experiència segura i enriquidora.