La nostra història

L'Associació Terranimal és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 2017 i basada en la mentalitat d'aprenentatge i capacitat innovadora. Nascuda de la convicció i el rigor en la prestació de serveis amb vocació, il·lusió i passió en l'atenció a les Persones, els Animals i la Natura, explotant els coneixements actuals i explorant noves actuacions en la Interacció Humà-Animal-Natura.


Sabedors de la necessitat de millorar el Medi Ambient, l'alimentació i l'activitat física de la població, sabedors dels beneficis de la interacció amb els animals i la natura, de lo saludable que representa el compartir moments amb els demés, de compartir cultura, tastar la gastronomia de proximitat i gaudir de les activitats de lleure, l'Associació presenta i dinamitza Experiències creades amb aliances amb entitats públiques i privades del territori nacional i internacional.

Des de l'atenció directe en l'àmbit ambiental, de lo social, la salut i l'educació, a l'atenció indirecte amb les activitats de recerca i els apadrinaments a l'Horta Animada, el treball de l'Associació pretén arribar a totes les etapes de vida de la població amb l'objectiu de millorar el benestar de les persones, els animals, la terra i el medi natural, atenent als serveis dels ecosistemes culturals i fent de cada projecte una gestió sostenible i coherent amb la protecció del Medi Ambient i la lluita contra el canvi climàtic.


El nostre equip

Medi Natural

Envoltats per zona de cultiu de fruiters i cereals, l'educació pel desenvolupament ens porta a formar equip amb els Espais Naturals i Culturals més propers com són:


- La Finca Torre Ribera - Alfés                   - L'Aiguabarreig Segre - Noguera Ribagorçana

- Els Tossals                                                  - La Mitjana d'Alcoletge

Horta Animada

Espai preparat per a treballar de forma animada i activada, en equip i en format col·laboratiu amb:

- Les hortalisses                     - Les flors                    - Les plantes aromàtiques i medicinals

Cavalls de Teràpia

El cavalls formen part de l'equip de l'Hípica Alcoletge Lleida ubicada a l'Espai Granja de la mateixa població, amb qui col·laborem des d'un principi. Aquests són:

- Shrek. Poni Asturcón de 10 anys          - Sara. Creuat de Percherón i Español de 10 anys

Associació Ilerkan
Associació Ilerkan

Gossos de Teràpia

Els gossos formen part de l'equip de l'Associació Ilerkan amb qui col·laborem des d'un principi. El seu equip està format per races com Cavalier King Charles, Golden Retriever, Springer Spaniel Anglès, Caniche Toy i Creuats. Els gossos de teràpia que conviuen a l'Espai Granja són:

- Gimbo. Golden Retriever de 4 anys               - Pitusa. Creuada en formació de 7 mesos


Col·laboradors