SOBRE NOSALTRES


Terranimal és una associació que ha estat dedicant-se apassionadament a les Intervencions Assistides amb Animals (IAA) des del 2017. La nostra creació va sorgir amb la clara missió de millorar el benestar emocional i físic de les persones a través de la màgica interacció amb gossos i cavalls.

Des de la nostra fundació, hem optat per un enfocament multidisciplinari, reunint professionals qualificats en àmbits diversos, des de la psicologia fins a la fisioteràpia. Aquesta diversitat d'experts ens permet adaptar les nostres teràpies per atendre les necessitats específiques de tot tipus de col·lectius i edats, enfocant-nos especialment en l'àmbit de la Salut, l'Educació i la Inclusió social

A Terranimal, creiem fermament en el poder transformador de la connexió humà-animal-natura i com aquesta potencia la millora de la qualitat de vida. No es tracta només d'una associació, sinó d'una comunitat compromesa a fer una diferència positiva.

Descobreix més sobre la nostra història, els nostres valors i com abordem aquesta missió inspiradora explorant les pàgines de Terranimal. Gràcies per ser part de la nostra jornada cap al benestar i la connexió transformadora amb els animals.


Objectiu

El nostre objectiu és oferir a la societat un Espai on poder treballar l'atenció de les necessitats de la població tant en l'àmbit de lo social, de la salut, de l'educació, de la formació, de l'activitat física i de l'entreteniment, mitjançant el contacte i interacció amb les persones, els animals, la terra i la natura més propera.

Valors

SALUT MENTAL

BENESTAR ANIMAL

CONSERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT

Visió

Apropar les intervencions assistides amb animals a la població i desestigmatizar la enfermetat mental. Convertir-nos en referents rigurosos i professionals a nivell nacional en el mmón de les Intervencions Assistides amb Animals, demostrant que es pot treballar amb gossos i cavalls de forma ètica i respectuosa, sense comprometre la salut humana ni animal.

Projectes actius

VETLLADES DE BALL COUNTRY 

A Terranimal, celebrem vetllades de ball country cada tercer dissabte de mes, oferint una experiència única de Country Line Dance. Amb la participació de grups procedents de diferents racons de Catalunya, aquestes animades trobades estan impregnades d'energia positiva i diversió. Cada sessió compta amb la direcció d'un/a teacher diferent. 

És rellevant destacar que aquesta ballada és part integrant del circuit de ballades country de les Terres de Ponent, consolidant-se com un esdeveniment destacat dins d'aquesta escena vibrant. No us perdeu aquesta oportunitat de ballar i gaudir de la música country en un ambient festiu. Les vetllades tenen lloc de 19.00 a 1.00 de la matinada, assegurant hores de diversió i entreteniment per a tots els amants del ball country. Us convidem a unir-vos a aquesta celebració mensual i a formar part d'una comunitat apassionada pel ritme. 

Col·laboradors